Τρίτη 29 Μαΐου 2012


Give us a sign – Δώστε μας ένα σημάδι – Δώστε μας μία πινακίδα και γίνετε μέρος μιας ιδιαίτερης πρωτοβουλίας για την πόλη μας.


H δημοφιλής ηλεκτρονική agenda deBόp.gr, οι Cleanjunkies, η Cambo Industries
ο πολυχώρος The Box και το θέατρο ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ενώνουν τις δυνάμεις τους με καλλιτέχνες, designers, διαφημιστές, σπουδαστές με σκοπό τη δημιουργική ανακύκλωση και εικαστική επεξεργασία παράνομου διαφημιστικού υλικού, ή αλλιώς το “Give me a SignProject.


Βασικοί πρωταγωνιστές της πρωτοβουλίας, είναι οι Cleanjunkies, μία ομάδα που έχει συσταθεί με σκοπό την προάσπιση της αισθητικής των πόλεων και την ευαισθησία απέναντι στην υπερβολική έκθεση σε διαφημιστικά μηνύματα.


Καλούμε τους Αθηναίους να γίνουν Cleanjunkies, να βγουν στους δρόμους και να κατεβάσουν παράνομες διαφημιστικές πινακίδες, από δέντρα, συρματοπλέγματα, τοίχους. Τους καλούμε να παραδώσουν όλο αυτό το υλικό ώστε να χρησιμοποιηθεί από τους καλλιτέχνες σαν καμβάς δημιουργίας. Τα έργα μπορούν να είναι σε οποιαδήποτε μορφή (ζωγραφική, φωτογραφία, κολάζ, βίντεο, κ.λπ.)

Τα έσοδα από την έκθεση θα διατεθούν στο εργαστήρι Station Athens που συμμετέχουν
νέοι, ηλικίας 15 έως 30 χρονών, οι οποίοι έχουν έρθει στην Ελλάδα πολύ πρόσφατα και έχουν βιώσει και συνεχίζουν να βιώνουν συνθήκες επιβαρυντικές ή και απαγορευτικές για την ομαλή προσωπική τους ανάπτυξη και την πρόσβασή τους στο κοινωνικό σύνολο.


Οι διαφημιστικές πινακίδες – καμβάδες διανέμονται από τον πολυχώρο “The Box” (Πολιτιστικό Πάρκο “Σταύρος Κώτσης”, Θεμιστοκλέους και Σπάρτης, Αγία Παρασκευή, 210 – 6016626) στις ώρες γραφείου.

1 σχόλιο:

Blog27999 είπε...

Your Affiliate Profit Machine is ready -

Plus, earning money online using it is as easy as 1 . 2 . 3!

Here is how it works...

STEP 1. Choose affiliate products the system will push
STEP 2. Add PUSH button traffic (this ONLY takes 2 minutes)
STEP 3. Watch the system explode your list and up-sell your affiliate products all for you!

Are you ready to make money automatically?

Click here to launch the system